Top 3 manieren om je educatieve achtergrond op Tinder te benadrukken

LLiliane 16 augustus 2023 15:12

Wanneer je je in de wereld van online dating stort, wil je natuurlijk laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Een aspect dat je misschien wilt benadrukken, is je educatieve achtergrond. Maar hoe doe je dat op een datingapp zoals Tinder? Hier zijn de top 3 manieren om je educatieve achtergrond op Tinder te benadrukken.

1. Gebruik je bio

Je bio is de perfecte plek om je educatieve achtergrond te benadrukken. Vermeld je opleiding, je studierichting, en eventueel interessante projecten of papers die je hebt geschreven. Tinder profiel tip: houd het luchtig en voeg een vleugje humor toe om te voorkomen dat je te serieus overkomt.

2. Kies de juiste foto's

Foto's zeggen meer dan duizend woorden. Je kunt een foto uploaden van jezelf op de campus, met een boek in je hand, of in een academische setting. Profielfoto tip: zorg ervoor dat de foto's goed belicht zijn en dat je goed zichtbaar bent.

3. Maak gebruik van de 'Education' sectie

Tinder heeft een speciale 'Education' sectie waar je je opleiding kunt vermelden. Zorg ervoor dat deze sectie volledig is ingevuld.

Manier Voorbeeld
Bio 'Afgestudeerd in psychologie, momenteel bezig met mijn PhD!'
Foto's Een foto van jezelf in de bibliotheek, studerend.
'Education' sectie 'Universiteit van Amsterdam, Master in Rechten'

Met deze tips ben je klaar om je educatieve achtergrond op de juiste manier te benadrukken op Tinder en indruk te maken op je potentiële matches.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.