Hoe gebruik je Tinder Gold en Plus optimaal: een gids

FFleur 30 september 2023 07:01

Het online daten is een stuk eenvoudiger geworden met apps zoals Tinder. Maar om je kansen te maximaliseren, kun je overwegen om te upgraden naar Tinder Gold of Tinder Plus. In deze gids nemen we je mee door de belangrijkste functies van deze upgrades en geven we je tips over hoe je ze optimaal kunt gebruiken.

Tinder Gold en Tinder Plus: Wat zijn de verschillen?

Voordat we in detail treden over hoe je deze opties kunt gebruiken, laten we eerst de verschillen tussen Tinder Gold en Tinder Plus bekijken. Beide bieden een aantal premiumfuncties in vergelijking met de gratis versie van Tinder, maar er zijn enkele onderscheidende voordelen.

Tinder Plus Tinder Gold
Onbeperkt likes Ja Ja
Rewind laatste swipe Ja Ja
5 Super Likes per dag Ja Ja
Boost per maand Ja Ja
Geen advertenties Ja Ja
Passport om te swipen vanuit elke locatie Ja Ja
Zien wie je geliket heeft Nee Ja
Toegang tot Top Picks Nee Ja

Tips voor optimaal gebruik van Tinder Gold en Tinder Plus

Nu je de verschillen kent, laten we eens naar wat tips kijken over hoe je Tinder Gold en Tinder Plus optimaal kunt gebruiken.

1. Maak gebruik van de Passport-functie

Met Tinder Gold en Tinder Plus kun je de Passport-functie gebruiken om je locatie te veranderen. Dit is een geweldige manier om mensen te ontmoeten van over de hele wereld of om alvast te beginnen met daten voor je naar een nieuwe stad of land verhuist.

2. Beheers je swipes

Hoewel je met deze upgrades onbeperkt kunt swipen, wil dat niet zeggen dat je al je likes in één keer moet gebruiken. Het is beter om selectief te zijn met je likes. Zo houd je het overzicht en maak je meer kans om een match te vinden die echt bij je past.

3. Maak gebruik van je Super Likes

Met Tinder Gold en Tinder Plus krijg je elke dag vijf Super Likes. Deze kun je gebruiken om aan iemand te laten zien dat je echt geïnteresseerd bent. Gebruik ze verstandig!

Tinder Gold en Tinder Plus kosten

De prijs van Tinder Gold en Tinder Plus hangt af van je leeftijd en locatie. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de 10 en 20 euro per maand. Het is ook mogelijk om een abonnement voor meerdere maanden tegelijk te nemen, wat vaak goedkoper uitkomt.

Het is belangrijk om te bedenken dat, hoewel deze upgrades je meer functies en mogelijkheden bieden, ze geen garantie zijn voor succes. Je moet nog steeds moeite doen om interessante gesprekken te voeren en te laten zien dat je de moeite waard bent. Maar met deze tips en informatie ben je goed voorbereid om optimaal gebruik te maken van Tinder Gold en Tinder Plus.

Meer artikelen