Feeld en andere apps: daten voor koppels en polyamoreuzen

NNine 2 november 2023 07:08

In deze moderne tijd, waar liefde en relaties zoveel verschillende vormen kunnen aannemen, hebben dating apps zoals Feeld een belangrijke rol gespeeld in het bieden van een platform voor mensen die buiten de traditionele monogame norm vallen. Of je nu polyamoreus bent, in een open relatie zit, of gewoon nieuwsgierig bent naar het daten met meerdere partners, er zijn apps die aan jouw specifieke behoeften voldoen. In dit artikel duiken we in de wereld van daten voor koppels en polyamoreuze individuen, met een speciale focus op Feeld.

Wat is Feeld?

Feeld is een dating app die zich richt op individuen en koppels die op zoek zijn naar niet-traditionele dating ervaringen. Of je nu nieuwsgierig bent naar het ontdekken van polyamorie, op zoek bent naar driehoeksrelaties, of gewoon de mogelijkheid wilt hebben om je relatie open te stellen, Feeld biedt het platform om dat mogelijk te maken.

Hoe werkt Feeld?

Net als andere dating apps, maak je een profiel aan op Feeld met je foto's en een korte beschrijving van jezelf. Wat Feeld echter onderscheidt, is de optie om je profiel te koppelen met dat van je partner, zodat je samen kunt zoeken naar andere individuen of koppels om mee te daten.

Voordelen van Feeld

Naast het bieden van een platform voor niet-monogame dating, biedt Feeld ook verschillende andere voordelen. Enkele daarvan zijn:

  1. Inclusiviteit en diversiteit: Feeld is een van de weinige dating apps die zich richt op de LGBTQ+ gemeenschap. Het heeft meer dan 20 geslachts- en seksuele identiteitsopties om uit te kiezen, waardoor het een inclusieve app is voor iedereen.
  2. Privacy: Feeld neemt de privacy van zijn gebruikers zeer serieus. Je kunt anoniem browsen en je hoeft je echte naam niet te gebruiken voor je Feeld-profiel.
  3. Veiligheid: Feeld heeft verschillende veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat gebruikers veilig kunnen daten. Dit omvat het controleren van profielen om valse accounts te verwijderen en het bieden van veilige chatfuncties.

Alternatieven voor Feeld

Hoewel Feeld een van de meest populaire apps is voor polyamoreuze dating, zijn er ook andere opties beschikbaar. Hier zijn enkele alternatieven:

  • OkCupid: Deze mainstream dating app heeft een sectie voor niet-monogame daters en staat bekend om zijn inclusiviteit en het grote aantal gebruikers.
  • PolyFinda: Een gespecialiseerde app voor polyamoreuze en niet-monogame personen. Het biedt community en dating mogelijkheden voor mensen die levensstijlen buiten de norm verkennen.
  • #Open: Een app die zich richt op ethische niet-monogamie, open relaties en seksuele diversiteit.

Het daten als koppel of polyamoreus individu kan een uitdaging zijn, maar dankzij apps als Feeld is het makkelijker dan ooit om gelijkgestemde mensen te vinden. Ongeacht de vorm van je relatie, onthoud dat communicatie altijd de sleutel is tot succesvol daten.

Meer artikelen