De beste benaderingen voor het eerste bericht op Bumble

LLiliane 19 augustus 2023 11:41

Bumble is een populaire online dating app waar vrouwen het gesprek beginnen. Maar wat is een goede manier om dat allereerste belangrijke bericht te verpakken? Hier zijn de beste benaderingen voor het eerste bericht op Bumble.

Wees origineel met je opener

Het beste advies is om origineel te zijn. Vermijd cliché openers zoals 'Hey, hoe gaat het?' of 'Je ziet er leuk uit'. In plaats daarvan, probeer iets unieks te bedenken. Misschien spot je iets in hun profielfoto's of -beschrijving dat je kunt gebruiken als gesprek starter. Hier zijn een paar voorbeelden van originele Bumble openers:

  • 'Ik zie dat je van duiken houdt. Wat is de mooiste plek waar je ooit bent geweest?'
  • 'Als je een superkracht zou kunnen hebben, welke zou dat zijn?'

Stel open vragen

Door open vragen te stellen, moedig je je match aan om een dieper en meer betekenisvol gesprek te hebben. Dit zijn enkele voorbeelden van open vragen:

  • 'Wat is het meest avontuurlijke dat je ooit hebt gedaan?'
  • 'Wat is het beste boek dat je onlangs hebt gelezen?'

Maak je bericht persoonlijk

Zorg dat je bericht specifiek gericht is op je match. Gebruik hun naam en haak in op details uit hun profiel. Dit toont dat je echt aandacht hebt besteed aan wie zij zijn.

Gebruik humor

Humor is een geweldige manier om het ijs te breken. Als je een grappige opmerking of grap kunt maken die betrekking heeft op hun profiel, laat je zien dat je niet alleen aandachtig maar ook creatief en leuk bent.

Voorbeelden van Bumble berichten

Hieronder volgt een tabel met een aantal voorbeelden van eerste Bumble berichten:

Opener Waarom het werkt
'Ik wed dat je een geheim talent hebt. Wat is het?' Het is een grappige en onverwachte vraag die je match aanspoort om te antwoorden.
'Jouw reisfoto's zien er geweldig uit. Wat is je volgende bestemming?' Het toont een gelijkgestemde interesse en vraagt naar toekomstige plannen.
'Ik zie dat je een koffieliefhebber bent. Wat is de beste koffie die je ooit hebt gehad?' Het is een specifieke vraag die laat zien dat je hun profiel aandachtig hebt gelezen.

Onthoud dat het belangrijkste is om jezelf te blijven. Jouw unieke stijl en persoonlijkheid zijn wat jou aantrekkelijk maakt. Bumble is slechts een tool om je te helpen de eerste stap te zetten, maar het is de echte jij die de connectie zal maken.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.