5 dingen die je nooit op een eerste date moet doen

NNine 9 augustus 2023 17:23

Een eerste date kan spannend, leuk en soms een beetje angstaanjagend zijn. Het is een kans om een potentiële partner beter te leren kennen, maar er zijn ook dingen die je absoluut moet vermijden om de date tot een succes te maken. Hier zijn de 5 belangrijkste dingen die je nooit op een eerste date moet doen.

1. Over je ex praten

Het is vrijwel altijd een slecht idee om over je ex te praten op een eerste date. Het kan de indruk wekken dat je nog steeds niet over je ex heen bent, en dat is niet echt aantrekkelijk.

2. Te veel drinken

Hoewel een glas wijn kan helpen om de zenuwen te kalmeren, kan te veel drinken leiden tot slechte beslissingen en een negatieve indruk.

3. Niet luisteren

Luisteren is net zo belangrijk, zo niet belangrijker, dan praten op een eerste date. Het laat zien dat je echt geïnteresseerd bent in wat je date te zeggen heeft.

4. Slechte manieren

Slechte tafelmanieren, onbeleefdheid tegen de ober, of voortdurend op je telefoon zitten, kunnen allemaal een slechte eerste indruk geven.

5. Te veel delen

Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn, maar soms kan het delen van te veel informatie op een eerste date overweldigend zijn voor de andere persoon.

Eerste date fouten te vermijden - samengevat:

Nummer Fout om te vermijden
1. Over je ex praten
2. Te veel drinken
3. Niet luisteren
4. Slechte manieren
5. Te veel delen

Het vermijden van deze 5 belangrijkste fouten kan helpen om je eerste date een stuk soepeler en geslaagder te laten verlopen. Onthoud dat het belangrijkste is om jezelf te zijn en te genieten van de ervaring.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.