5 alternatieve dating apps voor wie Tinder zat is

FFleur 13 augustus 2023 10:16

Ben je het swipen op Tinder ook zat? Het goede nieuws is, er zijn alternatieven beschikbaar. Hier zijn vijf alternatieve dating apps in Nederland die je misschien nog niet kent.

1. Happn

Eén van de populaire dating apps in Nederland naast Tinder is Happn. Deze app pakt het anders aan. In plaats van willekeurige matches te laten zien, toont Happn gebruikers die je in het echt bent tegengekomen. Een interessante optie voor wie dating graag dicht bij huis houdt.

2. Bumble

Bumble is een app waar vrouwen de eerste move maken. Zodra er een match is, heeft de vrouw 24 uur om een bericht te sturen. Een goede keuze voor vrouwen die graag de controle hebben.

3. The Inner Circle

Voor wie op zoek is naar een serieuze relatie, is The Inner Circle een goede keuze. Deze app richt zich op hoogopgeleide singles en heeft een streng selectiebeleid. Geen zorgen over ongewenste berichten dus.

4. HER

HER is een dating app voor LGBTQ+. De app heeft naast dating ook een community functie waar je kunt praten over allerlei onderwerpen. Een geweldige optie voor wie op zoek is naar meer dan alleen een date.

5. Hinge

Hinge is een app die zich richt op het creëren van betekenisvolle connecties. In plaats van eindeloos swipen, krijg je een select aantal matches per dag. Daarmee is Hinge een alternatief voor Tinder voor wie op zoek is naar een diepere connectie.

Hier een overzichtstabel van de genoemde apps:

App Doelgroep Unieke Feature
Happn Algemeen Matches met mensen die je bent tegengekomen
Bumble Vrouwen Vrouwen maken de eerste move
The Inner Circle Hoogopgeleiden Selectiebeleid
HER LGBTQ+ Community functie
Hinge Zoekt diepere connectie Beperkt aantal matches per dag

Het is duidelijk dat er veel alternatieven voor Tinder zijn. Probeer ze eens uit en ontdek welke dating app het beste bij jou past.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.